Restaurant bøg

Branche: Horeca

Opgeleverd in

2019
In opdracht van
Restaurant Bøg
In samenwerking met
Studio XV
CMS
Wordpress
Technieken
CSS, HTML, Javascript, PHP
Werkzaamheden
Instagram integratie, Video integratie, TheFork integratie, Meertalige ontwikkeling, Thema ontwikkeling, Wordpress ontwikkeling

Voor restaurant Bøg in Den Haag hebben wij in samenwerking met Studio XV een compleet nieuwe website mogen ontwikkelen. De nieuwe website moest beter aansluiten bij de huisstijl en daarnaast moesten er een aantal functionaliteiten beter en mooier worden geintegreerd.

Een van de wensen van de eigenaar van het restaurant was onder andere om een video op de landingspagina van de website weer te geven. De integratie van de video heeft WebBende verzorgd en de video is verzorgd door Studio XV.

Verder was het de bedoeling dat we op een mooiere manier de instagram feed op de website zouden weergeven en dat deze automatisch nieuwe posts zou weergeven.

Daarnaast was het op de oude site al mogelijk om via een widget van The Fork te reserveren. Deze widget ziet er echter behoorlijk gedateerd uit en past totaal niet bij de huisstijl van het restaurant. Hiervoor hebben wij een eigen look en feel gemaakt zonder verdere funtionaliteiten van de reserveringswidget te verliezen.

Laten we samenwerken!

Neem contact op en we kijken samen wat er nodig is om van jouw webproject een succes te maken.

Neem contact op met info@webbende.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Deze bedrijven gingen je voor.

© 2019 WebBende
Algemene voorwaarden