MOBOX

Branche: Opslag

Opgeleverd in

2019
In opdracht van
Grapefish
CMS
Wordpress
Technieken
CSS, HTML, Javascript, PHP
Werkzaamheden
Wordpress ontwikkeling

In opdracht van Grapefish hebben wij voor MOBOX een custom bestelinterface gemaakt bovenop een WooCommerce webshop. Op deze manier kan WooCommerce gebruikt worden voor het hele afrekenproces maar word de rest van het bestellen afgehandeld door de custom interface die wij gebouwd hebben.

In deze bestelinterface moet je eerst je postcode en huisnummer opgeven zodat er gecontroleerd kan worden of jouw huis binnen het bezorggebied ligt. Is dit het geval dan ga je door de bestelinterface in en kun je kiezen welke boxen je graag zou willen hebben en hoe veel. Als je niet weet hoeveel je er nodig hebt of welke MOBOX je nodig hebt dan kun je gebruik maken van de ruimtecalculator.

De bestelinterface

Deze ruimtecalculator hebben wij ook gemaakt en is volledig in de backend van WordPress aan te vullen en aan te passen. Je vult hier in wat je voor spullen wilt verhuizen en de calculator rekent automatisch uit hoeveel van elke MOBOX je nodig hebt.

De ruimtecalculator

Nadat je ingevuld hebt hoeveel MOBOX'en je wilt bestellen word automatisch berekent hoeveel dit gaat kosten. Daarnaast kun je een datum opgeven als bezorgmoment, een tijdvak hoe laat je wilt dat de MOBOX bezorgd word, de verwachtte huurperiode en hoelang je denkt dat je de MOBOX voor je huis hebt staan.

Hierna kun je naar de checkout gaan en kun je afrekenen. In de checkout word automatisch het adres, huisnummer, postcode en woonplaats ingevuld aan de hand van de gegevens die je eerder in de postcodecheck hebt ingevoerd. Vervolgens reken je af en heb je de MOBOX besteld.

Laten we samenwerken!

Neem contact op en we kijken samen wat er nodig is om van jouw webproject een succes te maken.

Neem contact op met info@webbende.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Deze bedrijven gingen je voor.

© 2019 WebBende
Algemene voorwaarden